B&B STUDIO

va. € 135/nacht
2 Persoons kamer En-suite Kitchenette Living Buitenruimte 2 kamer studio

B&B STUDIO

Onze studio biedt de perfecte balans tussen rust en comfort voor een ontspannen verblijf. U beschikt over een en suite badkamer met een luxe regendouche, ideaal om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Daarnaast beschikt de studio over een apart toilet. De Swiss Sense Royal boxspring zorgt voor een heerlijke nachtrust, en in de gezellige living vindt u zowel een eetgedeelte als een comfortabele loungehoek – ideaal om te ontbijten of te genieten van een goed boek. De kitchenette is volledig uitgerust met een eenpits inductiekookplaat, oven, Nespresso-apparaat, waterkoker en koelkast, zodat u van alle gemakken bent voorzien. Op mooie dagen kunt u ontspannen op het privéterras of genieten in de sfeervolle orangerie. Gelegen in het souterrain biedt de studio u de rust en privacy die u zoekt. Handdoeken, badartikelen en een föhn zijn standaard aanwezig, en voor extra luxe kunt u optioneel badjassen aanvragen. Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten. Voor een ontspannen start van de dag bieden wij een optioneel ontbijt om uw verblijf nog aangenamer te maken.

FACILITEITEN

En-suite badkamer

Onze en-suite badkamer biedt een luxe regendouche, een föhn en complementaire badartikelen. U kunt zich verfrissen en ontspannen in een comfortabele en goed uitgeruste ruimte.

Swiss Sense Royal Boxsping

Geniet van een ultieme nachtrust op onze Swiss Sense Royal boxspring. Deze luxe bedden zijn ontworpen voor comfort en ondersteuning, zodat u elke ochtend fris en uitgerust wakker wordt.

TV & WiFi

Blijf verbonden en vermaak uzelf met onze TV en Wifi, inclusief toegang tot Netflix en NPO Plus. Perfect voor een avondje ontspanning na een dag vol activiteiten.

Kitchenette

Onze kitchenette is volledig uitgerust met een één-pits inductieplaat, oven, Nespresso koffieapparaat, waterkoker en koelkast. U vindt alles wat u nodig heeft.

NS Station

Onze studio is gunstig gelegen, op slechts 650 meter van het NS-station. Dit maakt het eenvoudig om de omgeving te verkennen en andere steden te bezoeken. Binnen 10 minuten staat u in hartje Eindhoven.

Parkeren

Voor uw gemak is (vrij)parkeren mogelijk voor de deur. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeergelegenheid tijdens uw verblijf bij ons. (Er is geen laadpaal aanwezig)